Voorstem.nl

Input van ‘Stemvoor(nederland)’?

Deze stichting is het officieuze campagnekanaal van de Nederlandse overheid. Sinds 29-1-16 zijn ze actief benaderd om input/feedback/argumenten, om hier op te kunnen nemen. Deze hebben we tot nu toe niet ontvangen. Hun voorman Joshua Livestro liet weten dat zijn tweets, wanneer voorzien van #stemvoor, namens de campagne zijn (en niet als privé persoon). Op 26 maart schreef Joshua een artikel in de Volkskrant en deze tweet;

De kernvraag op 6 april: geef je Poetin zijn zin of sta je tegen hem op? #stemvoor
later bleek dit het enige argument waarvoor campagne gevoerd werd

Het artikel van de Nederlandse stemvoor campagne in de volkskrant

In een radio commercial wordt dit punt bekrachtigd. De overige punten van de stemvoor campagne vind je hier.

Comments are disabled