dutchvote.eu

Input by ‘geen peil’?

* The name ‘Geen peil’ is a variation of ‘Geen Stijl’ which is a Dutch blogsite. Geenpeil was one of the groups that made the effort to collect the signatures needed to call for a referendum. They were actively making statements back then about why they thought a NO vote might be called for. After the referendum became fact they changed their campaign to neutral. Official statement; “GeenPeil heeft voornamelijk campagne gevoerd op de onwenselijkheid van de Europese toenadering tot Oekraïne”..“Nu het referendum eenmaal een feit is, wil GeenPeil aan niemand opdragen wat ze moeten stemmen. Het ging ons immers om meer inspraak in de democratie voor álle kiezers.”..“De campagne zal daar ook op gericht zijn: of je nou positief, negatief of neutraal tegenover het associatieverdrag staat, GeenPeil wil iedereen faciliteren en helpen om zijn of haar standpunt uit te dragen. Opdat we in Nederland weer meer inspraak krijgen in een democratie van iedereen.”

Comments are disabled